VENTILATORI

Pogledajte našu ponudu. 

aksilijalni ventilatori

Fläkt Woods kao jedan od najstarijih proizvođača ventilatora u svojoj ponudi ima širok raspon ventilatora aksijalne izvedbe za opću primjenu i za specijalne primjene kao što su: odvod i izbacivanje dima visoke temperature, odsisavanje garažnih prostora, ventilatori prema ATEX-u za odsis eksplozivnih smjesa, višestupanjski ventilatori za postizanje visokih tlakova. Proizvodi obuhvaćaju slijedeće tipove: JM Standard, JMHT za odimljavanje i rad na visokim temperaturama u izvanrednim situacijama, (400ºC/120 min s hrvatskim atestom), Large JM i Axicent, za veće količine zraka i veće eksterne padove tlaka, JMBifurcated s motorom izvan struje zraka za rad s korozivnim zrakom i zrakom visoke temperature,  Axico – Varofoil za promijenjive protoke zraka, Car park Jet fan za nadzor nad onečišćenjem zraka i ispušnih plinova u garažama.

centrifugalni ventilatori

Program centrifugalnih ventilatora Fläkt Woods-a obuhvaća ventilatore za opću primjenu, kao i ventilatore za oddimljavanje u izvanrednim situacijma i ventilatore certificiranim prema ATEX-u za odsis eksplozivnih smjesa. Proizvodni program obuhvaća ventilatore Centrimaster GT i Centripal EU:Centrimaster GT ventilatori imaju unatrag ili unaprijed zakrivljene lopatice i mogu biti izvedeni s jednostrukim ili dvostrukim usisom. Motori pogone ventilatore ili preko remenskog prijenosa ili su ventilatori direktno pogonjeni. Centrimaster ventilatori imaju kao opciju i mogučnost oddimljavanja u izvanrednim situacijama. Centripal EU su ventilatori s različitim izvedbama impelera (rotora) i mogučnošću direktnog ili remenskog pogona. Proizvod je potpuno zavarene konstrukcije, a prikladan je za primjenu u atmosferi s čistim i onečišćenim zrakom, te zrakom stalne temperaure odsisa do 350°C.

krovni ventilatori

Fläkt Woods-ovi krovni ventilatori primjenjuju se za općenitu ventilaciju zgrada, te za oddimljavanje u izvanrednim situacijama. Svi su proizvodi otporni na koroziju, što ih čini prikladnima za rad u najtežim okolišnim uvjetima. Krovni ventilatori Fläkt Woods-a nude širok raspon pogonskih značajki, a što ovisi o konstrukciji impelera. Proizvodni program obuhvaća ventilatore s vertikalnim i horizontalnim istrujavanjem zraka

zidni ventilatori

Fläkt Woods-ovi zidni ventilatori s montažnom pločom za jednostavnu primjenu,raspoloživi su u modelima s fiksnim ili s podesivim nagibom lopatica, za različite radne parametre, te na taj način Fläkt Woods može zadovoljiti sve jednostavnije potrebe za ventilacijom u zgradama.Raspoloživi proizvodi obuhvaćaju:- seriju JM Aerofoil Plate Axial ventilatore s impelerom tipa JM za optimalne značajke i učinkovitost- seriju 2100, gdje izbor između čeličnog impelera obloženog aluminijem i polipropilenskog impelera daje široku slobodu izbora.

ventilatori smješteni u zvučno izoliranim kutijama

Fläkt Woods svojim ventilatorima omogućuje rješenje za svaki projekt ventilacije u zgradama. Ovi ventilatori namijenjeni za opću ventilaciju obuhvaćaju:- ventilatore smještene u zvučno izolirane kutije, tipa. Single i Twin-linijske centrifugalne cijevne ventilatore, raspoložive u metalnoj i u plastičnoj izvedbi- serija In Line Axcent 3 ventilatora za stvaranje velikog volumnog protoka i tlaka-serija Power box akustički obloženih ventilatora.