Ponuda

Kućna ventilacija

Kuhinjske nape

Proizvodni program kuhinjskih napa modernog dizajna obuhvaća samostojeće nape i nape u kombinaciji s velikim brojem Fläkt Woods-ovih ventilatora i jedinica za iskorištavanja otpadne topline. Za dizajn proizvoda karakteristična je vrlo niska visina i ergonomski smješten upravljački sklop. Moguće su izvedbe s različitim priključcima kanala, a odlikuje ih veliki kapacitet te moderan vrlo učinkovit filtar za masnoće, koji je lako održavati.

 

Ventilatorske jedinice za odsis otpadnog zraka

Ventilatorske jedinice za odsis otpadnog zraka namijenjene su za ventilaciju prostora u kojima se ne zahtijeva iskorištavanje otpadne topline. Proizvodni program obuhvaća jedinice za unutarnju instalaciju u građevinama, kao i one za krovnu instalaciju.Ventilatorska jedinica može se montirati neposredno iza kuhinjske nape, a na nju se mogu spojiti odsisni kanali koji prikupljaju zrak iz ostalih dijelova građevine ili stana.Fläkt Woodsova odvodna ventilatorska jedinica ima različite mogućnosti upravljanja i vrlo je jednostavna za rukovanje.

 

Jedinice za iskorištavanje otpadne topline

Jedinice za iskorištavanje otpadne topline u ventilaciji stanova i kuća raspoložive su u dvije različite serije s brojnim mogućnostima instalacije.  Jedinice su jednostavne za održavanje i lako se čiste, u prvom redu zbog ventilatora i električnih komponenti koje se vrlo jednostavno priključe. Ugodna unutarnja klima osigurava se korištenjem učinkovitih aluminijskih izmjenjivača topline, električnih ili vodenih dogrijača s cijevnim snopom, te različitih filtara za prašinu.